Tävling: Älskar du att grilla och lite härligt ”hygge”?

Vinn både grill och grillkväll här!

SE DIREKT OM DU HAR VUNNIT…

…en låda med våra läckraste K-Salats produkter. Naturligtvis finns både vår klassiska potatissallad och vår nya bearnaise potatissallad med, men även den oumbärliga baguettesalladen, både den vegetariska och den med kyckling. 

13 glada sallads-entusiaster kan vinna varje vecka mellan v.14-26.

Sex lyckliga vinnare har dessutom chans att vinna en lyxig Webergrill och en härlig korg med gott kött, smakrika korvar och så klart våra läckra K-Salats produkter för sex personer. Självklart finns vår nya bearnaise potatissallad med.

Vinnarna presenteras på den här sidan den 1/7.

 

Läs mer om vinsterna:

Sex grillpaket bestående av kött, korv och K-Salats produkter för sex personer och en Webergrill.

 

13 K-Salats produktpaket (värde ca. sek 160,-) med:

  • Bearnaise Potatissallad,
  • Lyx Potatissallad
  • Baguettesallad, Ägg eller Gurksallad
  • Baguettesallad, Kyckling & Curry
  • Havets Goda Räksallad                                  
  • Rödbetssallad
  • Remouladsås

 

 

I och med deltagande i tävlingen godkänner den tävlande att dennes personuppgifter sparas och kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Orkla behandlar personuppgifter i enighet med Personuppgiftslagen (PuL). Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.  Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Skriv siffrorna (13 siffror) från din K-Salat potatissallad produkt och se om du har vunnit. Det finns massvis med härliga och smakrika priser.

 

När du fyllt i ditt 13-siffriga nummer ser du direkt om du vunnit. Vinner du inte direkt kan du ändå vara med och tävla om ett lyxigt grillpaket. Ange dina kontaktuppgifter och skriv vilken der är din favorit bland K-Salats produkter och varför? Tävlingssidan kommer upp när du angivit ditt turnummer i rutan ovan.
Vinnarna utses av en jury bestående av personer från Orkla och Essencius. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda hos Orkla och deras familjer kan inte delta i tävlingen.

Sista tävlingsdag är den 30/6 2017. Priserna kan inte bytas mot kontanter och för att delta måste du vara över 18 år. Anställda hos Orkla Foods kan inte delta i tävlingen.